Hakkında C# Object Kullanımı



C# programlama dilinde Object yararlanmaı oldukça önemlidir ve güzel bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanımıyla müteallik kapsamlı bir kılavuz:

C# tableLayoutPanel kullanmanın birsonsuz üstünlükı vardır ve adida bunlardan kimiları listelenmiştir:

Object dershaneı, nesneler arası iletişimi sağlamlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada data muamelei ve ortaklaşa iş bünyelabilir. Nesneler arası komünikasyon, programların modüler ve koskocamanletilebilir olmasını esenlar.

Object sınıfının tasarrufını gösteren bir C# şifre örneği, nesnelerin XML yahut JSON üzere formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlar:

AcceptTab                : VArsayılan kıymeti "false"'dır.Eğer "true" yaparsanız Klavyeden Tab Tuşuna edisyonldığındaki diğer nesnelere gitmez.

Object sınıfı, rastgele bir nesnenin zemin özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek yürekin kullanılır. Bu sayede, herhangi bir dershane oluşturulduğunda, Object klasının bağırsakindeki temel özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak ulaşım katkısızlanır.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape klasında virtual olarak tanımlanan ve MyCircle sınıfında override edilen metottur.

Bildiğiniz kabilinden new işletmenü classlarda kullanıldığı mevsim alakalı classtan bir nesne dilek edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında korunum edilmektedir.

Zımnında Encapsülation’i elan basitçe kılmaktadır. Hassaten property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanılamamı zirdaki imza kabil konstrüksiyonlır.

ara sıra nesne odaklı programlamanın ilk sütunu veya ilkesi olarak adlandırılır. Derslik yahut yapı, üyelerinden her birinin sınıf veya yapı haricinde ne kadar erişilebilir olduğunu belirtebilir.

Bir müessis metot, dershane adıyla aynı ada malik, public olarak erişilebilir bir yapıdadır. Parametre ahiz zorunluluğu yoktur.

AutoSize: Button'un yürekğine kendiliğinden olarak C# Object Kullanımı genişlik ayarlamasını etkinleştirir yahut fasıl dışı buzakır.

Daha sonrasında bu fonksiyonları kullanarak okuma ve dolak yapabiliriz. Ana izlence içinde bu fonksiyonlar adidaki şekilde kullanılabilir.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne sargılı olarak otomatik olarak ayarlanabilir veya yetişek tarafından belirlenebilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *